חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סדנת פטוצ'יני ברומא

אחת מהחוויות הכי כיפיות ברומא - סדנה להכנת פטוצ'יני!

פטוצ'יני הוא סוג של פסטה שמכינים עם ביצה וקמח. ניתן להגיש כמנה עיקרית או כתוספת. ניתן להכין אותה גם עם פירות ים, עופות או אפילו ירקות. המרכיבים למנה זו מבושלים בסיר מים ולאחר מכן מבשלים עם חמאה ושמנת עד שהם מגיעים לסמיכות הרצויה.

פטוצ'יני היא אחת ממנות הפסטה הפופולריות ביותר באיטליה, אבל היא קיימת כבר מאות שנים! המתכון הראשון נכתב במאה ה-13 על ידי ברטולומיאו סקפי, שהיה השף האישי של האפיפיור פיוס החמישי.

קל להכין פטוצ'יני בבית כי צריך רק להרתיח מים בסיר ואז להוסיף לו את הפסטה כשהיא רותחת. לאחר הוספת החומרים, כדאי לבשל אותם עד שהם רכים מספיק. אך זה מצריך ניסיון והבנה כיצד לעשות זאת טוב ומקצועי. לכן לכו לקורס בישול להכנת פטוצ'יני מאפס!

Fettuccine Making from Scratch
Fettuccine Making from Scratch

תלמדו כיצד להכין פסטה ביתית איטלקית במהלך חווית הכנת הפטוצ'יני ברומא. עם ההגעה תקבלו בברכה כוס פרוסקו. זה הזמן להציג את עצמך ולפגוש את שאר משתתפי הכיתה. לאחר מכן, תתחילו לעבוד על הבצק שלכם.

גלו את כל סודות הבצק, מהקמח ועד החיתוך. השף המקומי ידריך אתכם, צעד אחר צעד, משימוש בקמח ובביצה, ועד לחיתוך הפטוצ'יני שלכם.

השף יראה לכם את סוגי החתכים השונים שתוכלו להכין עם המתכון הזה: טליוליני, פפרדלה, פטוצ'יני ומלטגליאטי או "חתוך גרוע". אתם תחתכו בעצמכם פטוצ'יני ואז תבחרו את הרוטב לפסטה שלכם, כמו קרבונרה, אמטריציאנה, קצ'יו א פפה, אלפרדו וכו'.

לאחר מכן, תוכלו לשבת וליהנות מתאבן של ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום, וללגום כוס יין טובה. לאחר מכן, תכנסו ליצירה הביתית שלכם לארוחת צהריים או ערב. לסיים את הארוחה עם כוס לימונצ'לו.

הסדנא מתקיימת במסעדת " Jazz Cafè" ברומא

5/5 - (2 votes)

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

לחזור למשהו ספציפי?

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

חוויה ברומא מתחילה כאן