מתכון עוגת טורט ספוג – עוגה איטלקית

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

מחפשים מתכון בשביל להכין עוגה איטלקית? לפניכם מתכון קל ופשוט להכנת עוגת טורט ספוג בדיוק כמו ברומא, איטליה! אם תרצו לאכול אותה באיטליה תבקשו "Torta Paradiso"

עוגת גן עדן איטלקית! בחיי שככה קוראים לה 

קלה להכנה וטעימה מאוד! טורט ספונג איך שתקראו לה יוצאת מצוין!

4 ביצים

200 גרם סוכר.

120 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.

100 עמילן תפוח אדמה.

180 גרם קמח.

קליפה מגורדת של לימון 1.

שקית 1 אבקת אפיה.

אבקת סוכר לקישוט בסוף.

בקערה שוברים את הביצים , טורפים ומוסיפים את קליפת הלימון.

מתחילים לערבב ולהוסיף את הסוכר, כאשר התערובת מתחילה להקציף מוסיפים את החמאה המרוככת ומערבבים היטב.

ממשיכים להתמזג, מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה ואת הקמח לאט, לאט. לבסוף מוסיפים את אבקת האפייה.

מכינים תבנית בקוטר 22 ס"מ עם נייר אפייה בתחתית ויוצקים לתוכה את הבצק.

אופים בחום של 170 מעלות בטורבו למשך 40 דקות.

או על 180 מעלות עם התנור הסטטי למשך 40 דקות.

מוציאים מהתנור ומפזרים שפע של אבקת סוכר.

לצנן לחלוטין!

מאת:

Irit Cattonar – מדריכת טיולים ברומא
אהבת? נא לדרג!

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

לחזור למשהו ספציפי?

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

חוויה ברומא מתחילה כאן

סגור