Search
Close this search box.

מתכון טארט מסקרפונה

רוצים להכין בעצמכם טארט מסקרפונה רך? לפניכם מתכון להכנת טארט מסקרפונה כמו באיטליה!

קבלו קצת מתוק ומנחם מארץ המגף  לעצלנים ניתן לדלג על קטע הכנת הבצק ולקנות פשוט בצק פריך מוכן 
מצרכים
לבצק
______
1 ביצים
100 גרם שמן קנולה.
150 גרם סוכר
מיץ לימון 1
300 גר ' קמח
חצי שקית אבקת אפיה.
שקית של סוכר וניל.
מלית
_____
500 גרם גבינת מסקרפונה.
100 גרם סוכר
2 ביצים.

אופן הכנה של טארט מסקרפונה רך, טעים והכי חשוב טארט איטלקי

1- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים בנייר אפיה תבנית בקוטר של – 22 ס"מ .
2- שמים בקערה את הביצים, שמן, הסוכר ומיץ הלימון ומערבבים את כל החומרים עם כף עץ.

3 – מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וסוכר הווניל, וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק אחיד.

4- בקערה אחרת מכינים את המלית – מערבבים יחד את גבינת מסקרפונה, הסוכר והביצים, אפשר גם בכף רגילה או במטרפה.

5- מהדקים בעזרת הידיים את הבצק לתחתית התבנית וגם לאורכה.

6- מוסיפים את המלית ומשטחים אותה בתבנית בעזרת גב כף.

7- מסירים את עודפי הבצק שנשארו בשולי התבנית בעזרת סכין. ואופים את הטארט מסקרפונה הרכה בחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות.

בתיאבון!
על אותו העיקרון ניתן למלא בקרם פטיסייר ולפזר בתוך ומעל צנוברים וזה יהפוך את הטארט ל"עוגה של הסבתא" האיטלקית LA TORTA DELLA NONNA המפורסמת 

מאת: עירית קטונר – מדריכת טיולים ברומא

אהבת? נא לדרג!

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

לחזור למשהו ספציפי?

Facebook
WhatsApp
Email
Print

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

חוויה ברומא מתחילה כאן

error: Content is protected !!